Scooter Rijbewijs Leiden

Haal jouw scooter rijbewijs in Leiden

Wil jij je scooter rijbewijs halen Leiden? Dan kunnen we je verzekeren dat je bij rijschool Bouda aan het juiste adres bent. Wij hanteren gunstige tarieven en zetten alles op alles om jou zo snel mogelijk te laten slagen voor het scooter rijbewijs Leiden. Ben jij woonachtig in de omgeving van Leiden en ben je 15,5 jaar of ouder? Dan is het mogelijk om op te gaan voor het scooter rijbewijs Leiden. Lees verder voor meer informatie over rijschool Bouda en het halen van het scooter rijbewijs. Binnen 1 dag kan je examen afleggen en direct beginnen met je scooter rijlessen.

Binnen 1 dag je Scooter Rijbewijs

10 Voordelen bij rijschool Bouda!

  • Jouw scooter rijbewijs binnen 1 dag halen.
  • Hoog slagingspercentage van 80%.
  • Je rijdt op de nieuwste scooter.
  • Je maakt gratis gebruik van een helm, jas en handschoenen.
  • Je wordt begeleid door professionele ervaren vriendelijke instructeurs.
  • Je oefent in de examen gebieden.
  • Rijschool is gevestigd in leiden en daarom ben je direct in het examen gebied.
  • Start met 2 personen en ontvang €25,- korting.
  • Online theorie cursus volgen van itheorie.
  • Totaal pakket met itheorie en praktijkexamen bij het CBR.

Dagcursus

Je bespaart €199

Nu voor €349 Incl. korting€550
4 scooter rijlessen van 50 minuten
Inclusief 1 praktijkexamen
Vaste instructeur
Aanvragen

Losse Tarieven

Tarieven ScooterIncl korting
Prijs per les €55,-
1 Praktijkexamen €230,-
Gratis scooterkleding van rijschool Bouda
De nieuwste scooters
Aanvragen

Jouw scooter rijbewijs is vlakbij! ?

Indien je voor rijschool Bouda kiest voor het halen van je scooter rijbewijs Leiden dien je zowel te slagen voor het theorie-examen als voor het praktijkexamen. Waar het vroeger nog mogelijk was om enkel door het halen van theorie-examen te slagen voor je scooter rijbewijs is het tegenwoordig een vereiste dat je ook een praktijkexamen aflegt. Het theorie-examen voor het scooter rijbewijs bestaat in totaal uit 50 vragen. Hiervan moet je minimaal 44 vragen goed beantwoorden om te slagen.

Het praktijkexamen duurt in totaal zo’n 25 minuten. Tijdens dit examen volg je de aanwijzingen van de examinator. De examinator zal letten op: de beheersing van de scooter, het toepassen van de verkeersregels, de doorstroming in het verkeer, de veiligheid op de weg en natuurlijk moet je ook laten zien dat je theorie beheerst en kunt toepassen. Na afloop van het praktijkexamen krijg je te horen of je geslaagd bent voor je scooter rijbewijs Leiden.

scooter rijbewijs leiden

Scooter rijbewijs in 1 dag!

De kosten van het scooter rijbewijs Leiden

De kosten voor het scooter rijbewijs halen Leiden zijn afhankelijk van verschillende factoren. In ieder geval betaal je € 37,00 voor het afleggen van het theorie-examen. Vervolgens heb je de keuze uit losse rijlessen (50 minuten) of uit onze scooterrijlespakketten. Voor een losse rijles betaal je een bedrag van €49,- en het praktijkexamen kost je in dat geval € 200,-. Daarnaast heb je bij rijschool Bouda de keuze uit twee verschillende rijlespakketten. Het eerste pakket bestaat uit 4 scooterrijlessen en het praktijkexamen. De kosten voor dit pakket bedragen € 320,-. Heb je behoefte aan meer rijlessen? Kies dan voor ons tweede pakket. Dit pakket bestaat uit 6 scooterrijlessen en een praktijkexamen. Voor pakket twee betaal je een bedrag van € 420,-.

Onze lesmethode 

Bij Rijschool Bouda maken we geen gebruik van een standaard lesmethode om je scooter rijbewijs Leiden te halen. We stemmen onze les af op de leerling en proberen altijd lessen op maat te verzorgen. Mocht je nog geen scooter theorie hebben gehaald? Ook bieden wij eendaagse cursussen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit het beste is voor onze leerlingen en dit blijkt dan ook zeker uit ons slagingspercentage. Indien je meer wilt weten over onze rijlessen raden we je aan om contact met ons op te nemen. Bel naar 071-5426693 & 06-38531836 of stuur een e-mail naar info@rijschoolbouda.nl. We vertellen je graag meer over je scooter rijbewijs Leiden.

Wilt u een rijlespakket op maat? Dat kan!

Bel/Whatsapp naar 06-38531836 om jouw rijlespakket op maat te regelen!

× Gratis proefles aanvragen?