Rijschool Katwijk

Rijschool Katwijk Bouda – Bent u opzoek naar een rijschool in Katwijk? Dan bent u bij Rijschool Bouda op het juiste adres. Met onze unieke lesmethodes en scherpe tarieven helpen wij je eenvoudig en snel op weg naar het behalen van jouw rijbewijs.

Schrijf je snel in een voor een (gratis) proefles. Een proefles is volledig gratis en natuurlijk het juiste moment om kennis te maken met onze unieke lesmethodes en om onze instructeur te leren kennen.

Rijschool Katwijk

Geslaagde leerling uit Katwijk

Bij ons is een 1e proefles vrijblijvend, dit is om alvast in de stemming te komen. Hierbij vinden we een goed klik erg belangrijk tussen de leerling en rijinstructeur. Ons doel is dat je zo snel mogelijk slaagt, dit doen we door gerichte rijlessen te geven voor elk leerling.

Rijschool Katwijk tarieven

Rijlessen bij Rijschool Katwijk Bouda doe je altijd tegen een scherp concurrerend tarief. Een losse les kost bij ons (momenteel) maar €39 euro. Ook is het mogelijk om bij Rijschool Bouda een All-In Pakket af te nemen met een All-in pakket ben je heel voordelig gegarandeerd van een x aantal rijlessen, tussentijdse toets en praktijkexamen. Bekijk onze tarieven pagina voor meer informatie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze rijlessen of wil je bijvoorbeeld meer weten over onze werkwijze? Wij staan je graag te woord, wij zijn telefonisch en per email bereikbaar via onderstaande contact gegeven. Enkele zoekwoorden waarbij de leerling op de pagina terecht is gekomen: Rijschool KatwijkAutorijles Katwijk – Rijles Katwijk.

071 – 542 6693
06 – 38 53 18 36

info@rijschoolbouda.nl

Rijschool Katwijk
4.8 (95%) 12 votes
1
×
Gratis Proefles Aanvragen?
Klik op de Whatsapp Icon Linksonder!