Onze Tarieven

KIES HET PAKKET WAT HET BESTE BIJ JE PAST!

Aanhanger pakket

Je bespaart €50

€590
7 rijlessen van 50 min
Lunch
Inclusief 1 praktijkexamen
Herexamen
Prijs per les €49,00
Vaste instructeur


Aanmelden

BE Rijlessen

Voor het halen van jouw aanhanger rijbewijs halen zit je goed bij rijschool Bouda. Indien je een aanhanger van meer dan 750kg achter je auto wilt besturen dien je in het bezit te zijn van het BE-rijbewijs. Om dit rijbewijs te behalen volg je meerdere lessen, waar je leert hoe je een auto met een aanhanger moet besturen. Tenslotte leg je een examen af bij CBR. Op het moment dat je slaagt heb je wettelijk toestemming om een aanhanger van meer dan 750kg achter een auto te besturen.

Meer weten?

Wil je meer weten over je aanhanger rijbewijs Leiden? Dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. Hiernaast is het ook gelijk mogelijk om een dagcursus of losse rijles in te plannen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar voor al je vragen en we voorzien je graag van advies op maat. Bel naar 071-5426693 & 06-38531836 of stuur een e-mail naar info@rijschoolbouda.nl. Heb je geen extra informatie nodig? Plan dan direct een aanhangerrijles in en haal je aanhanger rijbewijs binnen no-time. Jouw aanhanger rijbewijs Leiden haal je bij rijschool Bouda.

Rijlessen aanhanger rijbewijs Leiden

Voor het halen van je aanhanger rijbewijs Leiden hoef je enkel en alleen een praktijkexamen af te leggen. Doordat je al in het bezit bent van het B-examen wordt ervan uitgegaan dat je alle verkeersregels (m.b.t. aanhangers) goed kent. Voordat het mogelijk is om het praktijkexamen af te leggen dien je online een gezondheidsverklaring in te vullen. Deze gezondheidsverklaring bevat vragen die je rijgeschiktheid beoordelen.

Bij rijschool Bouda is het mogelijk om je aanhanger rijbewijs Leiden te behalen binnen één dag. We bieden een dagcursus. De cursus bestaat uit de volgende onderdelen

  • 7 lessen van 50 minuten
  • Praktijkexamen
  • Lunch

Indien je liever losse rijlessen wilt afnemen is dit ook zeker mogelijk bij rijschool Bouda. Voor een losse les van 50 minuten betaal je een bedrag van € 64,-. Het praktijkexamen en herexamen kosten € 320,-

De voordelen van rijschool Bouda

Bij rijschool Bouda ben je altijd verzekerd van rijlessen tegen gunstige tarieven en natuurlijk zijn onze instructeurs in staat om je op een professionele manier te begeleiden. We besteden aandacht aan iedere leerling en snappen dat sommige leerlingen andere lesmethodes nodig hebben dan anderen. Vandaar dat wij dan ook geen standaard lespakket aanbieden, maar de lessen aanpassen aan de leerling. Haal nu jouw aanhanger rijbewijs Leiden bij rijschool Bouda.

aanhanger rijbewijs leiden

Jouw BE rijlessen bij rijschool Bouda

Wilt u een rijlespakket op maat? Dat kan!

Bel/Whatsapp naar 06-38531836 om jouw rijlespakket op maat te regelen!

× Gratis proefles aanvragen?