Proefles Aanvragen (Gratis)

Aanmelden Gratis Proefles!

Op deze pagina heb je de mogelijkheid om een vrijblijvende proefles aan te vragen. Zo maak je meteen kennis met jouw rijinstructeur van Rijschool Bouda. Wij vinden het belangrijk dat er een rustige sfeer is in de auto en dat er meteen een klik is. Vandaar dat wij altijd een gratis proefles aanbieden.

We nemen altijd z.s.m. contact met je op. Dit kan telefonisch maar ook via de mail.

  Ben je op zoek naar een professionele rijschool voor het behalen van je rijbewijs in Leiden en omgeving. die deskundig rijles geeft en een bovengemiddeld slagingspercentage heeft? Dan ben je bij rijschool Bouda aan het juiste adres.

  Door de ervaring die wij als rijschool in de jaren hebben opgedaan, hebben wij eigen succesvolle methode ontwikkeld voor het geven van autorijlessen. Natuurlijk is elk mens anders en zijn wij hier als rijschool goed van bewust. Tijdens de opleiding houd ik daar veel rekening mee door elke leerling afzonderlijk te benaderen.

  Recensie door Natalia:

  ”Ik raad deze rijschool ten zeerste aan. Ik kwam naar deze school nadat ik veel lessen had gevolgd van een andere rijschool, waar ik niet het gevoel had vooruitgang te boeken. Na het starten van lessen bij Ouahiba van Rijschool Bouda ben ik meteen veel beter gaan rijden en heb ik uiteindelijk mijn rij-examen behaald vanaf de eerste poging.
  Ouahiba is heel geduldig, altijd positief en benadert lessen op een zeer gestructureerde manier, wat ik erg op prijs stelde. Ik kan haar aanbevelen als een uitstekende rij-instructeur!”

  Recensie door Niels:

  Bij Rijschool Bouda heb je zo je rijbewijs op zak!
  Na wat slechte ervaringen met andere rijscholen terechtgekomen bij Bouda en heb daar geen moment spijt van gehad. Door zijn geduldige en opbouwende manier van lesgeven hebben we snelle en grote stappen kunnen maken! Een aanrader voor iedereen die snel en goedkoop zijn/haar rijbewijs wilt halen!

  Beste allemaal, Na meerdere rijlessen te hebben gevolgd bij meerdere rijscholen, kan ik met zekerheid zeggen dat rijschool Bouda de beste rijschool is waar ikzelf ooit les heb gehad. Na de eerste les rijles wist ik meteen al dat de instructeur kennis van zaken had. Er word heel gemakkelijk en duidelijk uitgelegd.

  Voor iedereen die op een leuke manier wilt leren rijden, Rijschool Leiden Bouda is nummer #1. M’n eerste twee lessen zijn pas achter de rug, ik kan niet wachten tot de volgende les.

  Recensie door Elisabeth:

  ”Bouda geeft topkwaliteit lessen. Na een lange stop en een flink nare rijles-ervaring gehad bij een ander rijschool, ben ik gestart bij Boudha. Wat rijden mij eerst een misselijkmakend gevoel gaf, heeft Mo (Boudha) mij geleerd controle over de auto te krijgen, hoe je je aan moet passen in onbekende verkeerssituaties en hoe je vooral veilig moet rijden. Het rijplezier kwam langzaam maar zeker weer terug. Mo is een ontzettend goede docent, die zich aanpast aan de leerling. Hij past een gepersonaliseerde leermethode in plaats van een one-size fits all. Ik kan hem aan iedereen aanraden en al helemaal aan mensen die het rijden niet leuk vinden (bijv. door oud-rijinstructeurs die wel eens tegen je schreeuwt): Mo is de kalmte zelf en hij zal er alles aan doen om jou als leerling ook deze kalmte tijdens het rijden over te brengen.”

  Recensie door Dani: 

  ” Highly recommended! Vandaag in 1x geslaagd, nadat ik een zeer valse start had gemaakt bij een andere rijschool. Daar kon ik na 30 lessen amper rijden. Toen ben ik bij Hassan gaan rijden. Hassan laat je fouten maken in een vriendelijke omgeving. Niet dat negatieve gedoe wat ik gewend was, maar een gezellige, aangename sfeer. Bovendien is er na elke les feedback. Zo werd rijles van een blok aan mijn been zowaar iets waar ik naar kon uitkijken. Na 18 lessen en een proefexamen bij Hassan’s broer Mo – ik raad een proefexamen zeer aan – vervolgens dus direct geslaagd. Veel respect voor de professionele wijze waarop deze rijschool lesgeeft.”

  × Gratis proefles aanvragen?