Motorrijschool Leiden Bouda

Dagcursus Motor

✅ Rijles op maat!
✅ Professionele begeleiding
✅ Ervaren en gecertificeerde instructeurs
✅ Nieuwste lesmotoren (Kawasaki z650)
✅ Gratis gebruik motorkleding, helm en handschoenen!
✅ Hoog slagingspercentage
✅ Try the bike €50 (90 minuten)

Matthijs en Maaike Mey
Matthijs en Maaike Mey
12 Oktober 2023
Geweldig geholpen door rijschool Bouda! En mijn dochter is in 1x geslaagd voor haar scooterexamen. Duidelijke uitleg en vriendelijke instructeur ????????????????. Voor het autorijbewijs komen we zeker weer terug bij Bouda.
Alinka Van Der Pijl
Alinka Van Der Pijl
9 Oktober 2023
Dochter vandaag scooter rijles gehad en daarna afgereden. Ze is geslaagd! Ze was erg te spreken over de rijinstructeur. Hij legde alles goed uit, had veel aandacht voor iedereen en loodste haar heel goed door een onverwachte, spannende situatie met een politieauto heen. Erg tevreden!
Alweer Quint
Alweer Quint
9 Oktober 2023
Aardige man goede uitleg legt je echt uit wat je nodig hebt om te slagen Zeker aanrader
Elise Paardekooper
Elise Paardekooper
9 Oktober 2023
In 1 keer geslaagd voor scooter praktijk. Goede en duidelijke lessen!
Claudine Stark
Claudine Stark
6 Oktober 2023
Fijne rijschool! Tijdens de lessen leerde ik stapsgewijs de auto helemaal onder controle te krijgen, waardoor ik in één keer het examen heb gehaald!
Menno Veen
Menno Veen
4 Oktober 2023
Dikke aanrader! Zoek niet verder. Super rustig en geduldig uitleg. Goede tips voor verbeteringen en in 1x geslaagd voor mijn BE rijbewijs met een dagcursus. Bedankt!
Marigje Otto
Marigje Otto
3 Oktober 2023
Hassan is een hele prettige rij instructeur. Hij stelt je op je gemak en kan dingen goed uitleggen. Het feit dat ik in een keer geslaagd ben, zegt genoeg. Dank je Hassan!!!!
Youssef Bouchnafa
Youssef Bouchnafa
3 Oktober 2023
Geweldige dagcursus gehad voor BE rijbewijs, Rij instructeur zeer geduldig en legt je goed uit. Spanning nergens voor nodig geweest uiteindelijk, wat je tijdens dagcursus heb geleerd mag je in je praktijk laten zien. Rijschool Bouda jij bent de beste rijschool waar ik tot nu toe rijlessen heb gehad. Tot snel en dan voor me A rijbewijs ????
Bunga
Bunga
30 September 2023
I am grateful for Ouahiba and Mo for helping me get through the exam. And of course for the patience and simply the positivity during every lesson. Definitely recommend this school for whoever need good people to help them with passing the driving test and also with being safe on the road.

Pakket 1

Je bespaart €25

1375,-1400
10 motorrijlessen
Inclusief AVB
Inclusief AVD
In 2 dagen je AVB
In 2 dagen je AVD
Aanvragen

Pakket 2

Je bespaart €40

18101850
15 motorrijlessen
Inclusief AVB
Inclusief AVD
In 2 dagen je AVB
In 2 dagen je AVD
Aanvragen

Pakket 3

Je bespaart €25

2250,-2300
20 motorrijlessen
Inclusief AVB
Inclusief AVD
In 2 dagen je AVB
In 2 dagen je AVD
Aanvragen

Pakket 4

Je bespaart €30

26902700
25 motorrijlessen
Inclusief AVB
Inclusief AVD
In 2 dagen je AVB
In 2 dagen je AVD
Aanvragen

Losse tarieven

Alle tarieven
AVB-Examen € 190,00
AVD-examen € 295,00
Tussentijdse toets € 245,00
Theorie € 55,00
Proefles motor € 60,00
Aanvragen

Gratis proefles aanvragen

Snel en voordelig jouw motorrijbewijs halen bij rijschool Bouda? Wij als motorrijschool Leiden geven motorrijlessen op maat voor elk leerling in zijn of haar eigen tempo. Doordat wij accuraat en zorgzaam te werk gaan weten wij exact wat de leerling nodig heeft om te slagen. Nog niet overtuigd? Vraag een (gratis proefles) aan voor jouw eerste motorrijles Leiden. Wij geven altijd een gratis proefles bij onze motorrijles pakketten.

Men mag motorrijles gaan nemen als men in het bezit is van rijbewijs B, maar je mag niet afrijden (verkeersdeelname) zonder theoriecertificaat voor de categorie A. Om er zeker van te zijn dat u het theorie-examen in een keer haalt is het noodzakelijk dat u, ook thuis enige studie verricht. Hiervoor moet u boeken hebben Theorie-examen Het theorie-examen bestaat uit vijftig vragen: ja/nee vragen, meerkeuzevragen en open vragen. Je moet vierenveertig (44) vragen goed beantwoorden. Naast motorrijlessen kunnen leerlingen ook terecht voor hun Scooter rijbewijs Leiden bij rijschool Bouda.

Voor meer informatie over onze tarieven, bezoek onze tarievenpagina en voor overige informatie onze contactpagina.

De vragen worden mondeling gesteld aan de hand van beelden van verkeerssituaties op grote tv-monitoren. Je kunt de vragen ook meelezen. Je beantwoordt de vragen met drukknoppen in de tafel. Het examen duurt ongeveer drie kwartier, inclusief de informatie vóór de examenvragen. Daarna stelt de computer in ongeveer een kwartier de uitslag vast.

motorrijschool leiden

Jouw Nr 1. Motorrijschool uit Leiden!

Motorrijles Leiden Bouda

Als je slaagt, krijg je het theoriecertificaat direct mee. Als je zakt krijg je een uitslagformulier met daarop de vragen die je goed en fout hebt beantwoord. Bovendien staan hierop de onderwerpen waaraan je voor een volgend theorie-examen extra aandacht kunt besteden. Bijvoorbeeld ‘verkeersborden’, ‘inhalen’ of ‘voorrangsregels’.

Het motorexamen is opgedeeld in twee examens: voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Ook geldt dat voor het examen voertuigbeheersing het aantal bijzondere verrichtingen is uitgebreid. meenemen naar het examen voertuigbeheersing Vraag aan je rijschool wat je precies moet meenemen naar het examen. Maak je geen gebruik van een rijschool, neem dan voor het examen voertuigbeheersing het volgende mee: een geldig theoriecertificaat of een geldig Nederlands rijbewijs B of A-beperkt of A-automaat een wettelijk toegestaan geldig identiteitsbewijs meenemen naar het examen verkeersdeelneming Vraag aan je rijschool wat je precies moet meenemen naar het examen.

rijschool Leiden

Maak gebruik van Motorrijschool Leiden Bouda

Maak je geen gebruik van een rijschool, neem dan voor het examen verkeersdeelneming het volgende mee: een geldig theoriecertificaat A een geldig uitslagformulier ‘Voertuigbeheersing’ met een voldoende resultaat. een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs eventueel het adviesformulier van uw tussentijdse toets een pasfoto een uittreksel gemeentelijke basisadministratie (GBA). Let op: geen kopie en maximaal een half jaar oud. Motorrijlessen Leiden en omgeving.

FAQ Motorrijschool Leiden Bouda (TIP) Nr 1

Welke rijopleidingen kan ik volgen?

Bij rijschool Bouda kun je rijlessen volgen voor de auto, motor, scooter en aanhanger.

Is de proefles geheel gratis?

Ja de proefles is 100% gratis voor de Auto categorie. Deze is inbegrepen bij de pakketten.

De beste motorrijschool in Leiden?

Wij zijn een zelfstandige en ervaren motorrijschool in Leiden en omgeving. De beste in faal- en rijangst.

Kan ik betalen in termijnen bij Bouda?

Ja dat is zeker mogelijk! Voor betalen in termijnen rekenen wij geen extra kosten zoals administratie.

Is jullie slagingspercentage hoog?

Ja onze gemiddelde slagingspercentage ligt rond de 70%, wat best hoog is in de omgeving Leiden en Leiden

Wat zijn jullie rijles prijzen?

Wij zijn zeker een van de voordeligste rijscholen in Leiden en omgeving. Voor meer informatie bezoek onze website.

× Gratis proefles aanvragen?