Motorrijles Leiden

Lespakket 1

Je bespaart €42

€940
12 rijlessen
Inclusief AVB
Inclusief AVD
Prijs per les €44,00
Aanvragen

Lespakket 2

Je bespaart €74

€1440
24 rijlessen
Inclusief AVB
Inclusief AVD
Prijs per les €43,00
Aanvragen

Lespakket 3

Je bespaart €132

€1750
32 rijlessen
Inclusief AVB
Inclusief AVD
Prijs per les €42,00
Aanvragen

Tarieven Motor

  • Try the bike (proefles) 2 uur €75,-
  • Prijs per les (losse les) €46,-
  • AVB € 160,-
  • AVD € 250,-


Aanvragen

Gratis proefles aanvragen

Snel en voordelig jouw motorrijbewijs halen bij rijschool Bouda? Wij als motorrijschool Leiden geven motorrijlessen op maat voor elk leerling in zijn of haar eigen tempo. Doordat wij accuraat en zorgzaam te werk gaan weten wij exact wat de leerling nodig heeft om te slagen. Nog niet overtuigd? Vraag een (gratis proefles) aan voor jouw eerste motorrijles Leiden.

Men mag motorrijles gaan nemen als men in het bezit is van rijbewijs B, maar je mag niet afrijden (verkeersdeelname) zonder theoriecertificaat voor de categorie A. Om er zeker van te zijn dat u het theorie-examen in een keer haalt is het noodzakelijk dat u, ook thuis enige studie verricht. Hiervoor moet u boeken hebben Theorie-examen Het theorie-examen bestaat uit vijftig vragen: ja/nee vragen, meerkeuzevragen en open vragen. Je moet vierenveertig (44) vragen goed beantwoorden.

Voor meer informatie over onze tarieven, bezoek onze tarievenpagina en voor overige informatie onze contactpagina.

motorrijles leiden

motorrijles leiden

De vragen worden mondeling gesteld aan de hand van beelden van verkeerssituaties op grote tv-monitoren. Je kunt de vragen ook meelezen. Je beantwoordt de vragen met drukknoppen in de tafel. Het examen duurt ongeveer drie kwartier, inclusief de informatie vóór de examenvragen. Daarna stelt de computer in ongeveer een kwartier de uitslag vast.

Motorrijles Leiden Bouda

Als je slaagt, krijg je het theoriecertificaat direct mee. Als je zakt krijg je een uitslagformulier met daarop de vragen die je goed en fout hebt beantwoord. Bovendien staan hierop de onderwerpen waaraan je voor een volgend theorie-examen extra aandacht kunt besteden. Bijvoorbeeld ‘verkeersborden’, ‘inhalen’ of ‘voorrangsregels’.

Het motorexamen is opgedeeld in twee examens: voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Ook geldt dat voor het examen voertuigbeheersing het aantal bijzondere verrichtingen is uitgebreid. meenemen naar het examen voertuigbeheersing Vraag aan je rijschool wat je precies moet meenemen naar het examen. Maak je geen gebruik van een rijschool, neem dan voor het examen voertuigbeheersing het volgende mee: een geldig theoriecertificaat of een geldig Nederlands rijbewijs B of A-beperkt of A-automaat een wettelijk toegestaan geldig identiteitsbewijs meenemen naar het examen verkeersdeelneming Vraag aan je rijschool wat je precies moet meenemen naar het examen.

Maak gebruik van Motorrijschool Leiden Bouda

Maak je geen gebruik van een rijschool, neem dan voor het examen verkeersdeelneming het volgende mee: een geldig theoriecertificaat A een geldig uitslagformulier ‘Voertuigbeheersing’ met een voldoende resultaat. een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs eventueel het adviesformulier van uw tussentijdse toets een pasfoto een uittreksel gemeentelijke basisadministratie (GBA). Let op: geen kopie en maximaal een half jaar oud. Motorrijlessen Leiden en omgeving.

FAQ vragen over jouw motorrijles Leiden?

✅🏍️Welke rijopleidingen kan ik volgen?

Bij rijschool Bouda kun je rijlessen volgen voor de categorie B. Dus de autorijbewijs.

✅🏍️ Is de proefles geheel gratis?

Ja de proefles is 100% gratis voor de Auto categorie. Deze is inbegrepen bij de pakketten.

✅🏍️ De beste motorrijschool in Leiden?

Wij zijn een zelfstandige en ervaren motorrijschool in Leiden en omgeving. De beste in faal- en rijangst.

✅🏍️ Kan ik betalen in termijnen bij Bouda?

Ja dat is zeker mogelijk! Voor betalen in termijnen rekenen wij geen extra kosten zoals administratie.

✅🏍️ Is jullie slagingspercentage hoog?

Ja onze gemiddelde slagingspercentage ligt rond de 70%, wat best hoog is in de omgeving Leiden en Leiden

✅🏍️ Wat zijn jullie rijles prijzen?

Wij zijn zeker een van de voordeligste rijscholen in Leiden en Leiden. Voor meer informatie bezoek onze website.

× Gratis proefles aanvragen?