Recensies

Recensie door Louise K: Heb met erg veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij rijschool bouda. De instructeur was zeer vriendelijk geduldig en kritisch in de vorm dat jij er beter van word wat ook gelukt is. De prijzen waren erg gunstig en de lessen werden optimaal benut hierdoor had je minder lessen nodig wat er voor zorgde dat je nog meer voordeel had boven op de voordelige prijzen al met al een zeer prettige ervaring en ik zal rijschool Bouda zeker aanbevelen aan anderen. Voor meer informatie over rijschool Leiden Bouda, kunt u terecht bij ons contactformulier.

rijschool Leiden

Recensie door Philip: Ik ben zeer tevreden over rijschool Bouda! Ik heb voorheen bij een andere rijschool gereden en ik zag overduidelijk verschil in de manier van les geven. Een aanrader dus!!!👍 Vandaag mijn rijbewijs gehaald dankzij rijschool Bouda

rijschool Leiden

Recensie door Lisa: Met plezier rijlessen gevolgd bij rijschool Bouda! Ik had een hele fijne en gezellige rij-instructice die goede aanwijzingen gaf en een duidelijke opbouw in de lessen had zitten. Door elke les te evalueren en vooruit te kijken, wist ik goed waar ik aan toe was en aan welke punten ik nog moest werken. In één keer geslaagd! Bedankt!

Lisa bouda rijschool

Recensie door Maaike: De manier van lesgeven vond ik erg fijn. Ik voelde me altijd op mijn gemak, durfde alles te vragen en kreeg vervolgens duidelijke uitleg. Nooit verwacht dat ik rijlessen nog gezellig zou gaan vinden! Geweldige rijschool!

rijschool Leiden

Recensie door Mathieu: Zeer goede rijschool, naast de heldere handelingen en uitleg die wordt gegeven, zorgt deze rijschool ook dat je met plezier in de auto stapt.

rijschool Leiden

Recensie door Mellisandra: Danzij Rijschool Bouda gisteren mijn rijbewijs gehaald! Ik ben van de ANWB overgestapt naar Bouda, een wereld van verschil! Bij Bouda krijg je wél echt waar voor je geld. Hassan is superrelaxed, blijft heel geduldig en is flexibel (dit was voor mij heel belangrijk). Dankjewel voor de fijne lessen!

rijschool Leiden

Recensie door Eva: “Heel goede ervaring gehad met Rijschool Bouda, ook in vergelijking met mijn vorige rijschool. Fijne lessen en flexibiliteit met inplannen. De gratis proefles is een fijne bijkomstigheid. Zeker aan te raden!” 😁 – Eva

rijschool Leiden

Ik heb uitstekende lessen genoten Ben zeer tevreden 1000% slaagkans zeer kwalitatief en goedkoop je rijbewijs halen net als ik meld je Dan gelijk Aan (gratis proefles) 🤙 – Christinne

rijschool Leiden

Rijschool Bouda is de plek waar je snel en goedkoop je rijbewijs zal halen. Ik heb altijd genoten van de gezellige sfeer tijdens de lessen.
Je word goed voorbereid op het examen en het doel is altijd in 1 x slagen. Daarom ben ik dankzij rijschool Bouda in 1x geslaagd. Dank je wel toppers!!!!

rijschool Leiden

Top rijschool en top instructeur… denkt echt met je mee en doet zijn werk met passie en volledige inzet. Zeker een aanrader! Dank Bouda, voor de goede rijlessen! Dankzij jou heeft mn broertje eindelijk zijn rijbewijs gehaald. Hij is super blij 😀🎉

rijschool Leiden

Beste rijschool in leiden!!!
Gezellige rij instructeurs altijd leuke gesprekken en ze zijn super chill.
Als je je rijbewijs snel en goedkoop wil is deze rijschool de beste.
Thanks rijschool bouda!!! het was gezellig 😁

rijschool Leiden

Super rijschool! De lessen zijn opgebouwd met structuur en er wordt duidelijk gemaakt waar de aandachtspunten liggen. Een gezellige rijinstructeur die zeer professioneel te werk gaat voor een goedkoop tarief. Zeker een aanrader!

rijschool Leiden
× Gratis proefles aanvragen?