Recensies

Recensie door Maaike: De manier van lesgeven vond ik erg fijn. Ik voelde me altijd op mijn gemak, durfde alles te vragen en kreeg vervolgens duidelijke uitleg. Nooit verwacht dat ik rijlessen nog gezellig zou gaan vinden! Geweldige rijschool!

Recensie door Mathieu: Zeer goede rijschool, naast de heldere handelingen en uitleg die wordt gegeven, zorgt deze rijschool ook dat je met plezier in de auto stapt.

Recensie door Mellisandra: Danzij Rijschool Bouda gisteren mijn rijbewijs gehaald! Ik ben van de ANWB overgestapt naar Bouda, een wereld van verschil! Bij Bouda krijg je wÊl echt waar voor je geld. Hassan is superrelaxed, blijft heel geduldig en is flexibel (dit was voor mij heel belangrijk). Dankjewel voor de fjine lessen!

Recensie door Eva: “Heel goede ervaring gehad met Rijschool Bouda, ook in vergelijking met mijn vorige rijschool. Fijne lessen en flexibiliteit met inplannen. De gratis proefles is een fijne bijkomstigheid. Zeker aan te raden!” 😁 – Eva

Ik heb uitstekende lessen genoten Ben zeer tevreden 1000% slaagkans zeer kwalitatief en goedkoop je rijbewijs halen net als ik meld je Dan gelijk Aan (gratis proefles) 🤙 – Christinne

Rijschool Bouda is de plek waar je snel en goedkoop je rijbewijs zal halen. Ik heb altijd genoten van de gezellige sfeer tijdens de lessen.
Je word goed voorbereid op het examen en het doel is altijd in 1 x slagen. Daarom ben ik dankzij rijschool Bouda in 1x geslaagd. Dank je wel toppers!!!!

Top rijschool en top instructeur… denkt echt met je mee en doet zijn werk met passie en volledige inzet. Zeker een aanrader! Dank Bouda, voor de goede rijlessen! Dankzij jou heeft mn broertje eindelijk zijn rijbewijs gehaald. Hij is super blij 😀🎉

Beste rijschool in leiden!!!
Gezellige rij instructeurs altijd leuke gesprekken en ze zijn super chill.
Als je je rijbewijs snel en goedkoop wil is deze rijschool de beste.
Thanks rijschool bouda!!! het was gezellig 😁

Super rijschool! De lessen zijn opgebouwd met structuur en er wordt duidelijk gemaakt waar de aandachtspunten liggen. Een gezellige rijinstructeur die zeer professioneel te werk gaat voor een goedkoop tarief. Zeker een aanrader!

Recensies
5 (100%) 1 vote
1
×
Gratis Proefles Aanvragen?
Klik op de Whatsapp Icon Linksonder!