Over Ons

Wie zijn wij?

Onze Missie

Wil jij gaan rijlessen in Leiden (of omgeving)? Dan ben je bij Rijschool Leiden Bouda op het juiste adres. Met onze unieke lesmethodes en scherpe tarieven helpen wij je eenvoudig en snel op weg naar het behalen van jouw rijbewijs.

Zoals elke leerling ben je op zoek naar de rijschool die jou de beste rijlessen kan geven tegen de laagste prijs, maar je wilt ook op een leuke manier in een mooie auto les krijgen.

img-display
Bij Rijschool Leiden Bouda kunnen wij jou al deze dingen bieden en nog veel meer voor de laagste prijs. Bij ons krijg je de persoonlijke aandacht en hulp die je nodig hebt om met het minst aantal lessen je rijbewijs te kunnen behalen en veilig de weg op te kunnen. Omdat iedereen verschillend is passen wij de manier van lesgeven op elke leerling apart aan zodat je het volle rendement uit elke les kunt halen.

Schrijf je snel in een voor een (gratis) proefles. Een proefles is volledig gratis en natuurlijk het juiste moment om kennis te maken met onze unieke lesmethodes en om onze instructeur te leren kennen.

Tarieven Rijschool Bouda

Rijlessen bij Rijschool Leiden Bouda doe je altijd tegen een scherp concurrerend tarief. Een losse les kost bij ons (momenteel) maar €35 euro. Ook is het mogelijk om bij Rijschool Leiden Bouda een All-In Pakket af te nemen met een All-in pakket ben je heel voordelig gegarandeerd van een x aantal rijlessen, tussentijdse toets en praktijkexamen. Bekijk onze tarieven pagina voor meer informatie.

Meer informatie over onze Rijschool

Wil je meer informatie over Rijlessen bij Rijschool Leiden (Rijschool Bouda) of wil je bijvoorbeeld meer weten over onze werkwijze? Wij staan je graag te woord, wij zijn telefonisch en per email bereikbaar via onderstaande contact gegeven.

06 – 38 53 18 36

info@rijschoolbouda.nl

WAAROM KIES JE ONS?

  • Snel en voor een Voordelige prijs je rijbewijs?

  • Professionele ervaren rijinstructeurs

  • Zeer flexibel van s’ochtends tot s’avonds lessen

  • 24 uur per dag , 7 dagen per week beschikbaar!

  • Geen wachttijden, direct autorijlessen!

  • Ervaring met faalangst, ADHD en ADD.

Berichten

  • Rijschool Bouda is een top rijschool!!  De rij-instructeurs gaan heel goed met de leerlingen om en geven duidelijk aan wat je moet weten om straks goed je examen in te gaan!Martin
  • Dankzij Rijschool Bouda ben ik in 1 maand al geslaagd voor mijn rijbewijs, ontzettend bedankt! Wie wilt nou niet snel en heel erg voordelig slagen?Mariska

HET LAATSTE AUTONIEUWS

Back to top